Használat, fizetés, szállítás


Ha megtetszett egy fonal, és elolvasott róla minden információt, és szeretné megvásárolni, akkor hagyjon egy megjegyzést a fonalnál.
Aztán írjon nekem egy levelet a gorginafonal@gmail.com címre, írja le, hogy melyik fonalat kéri, és küldje el azt a postai címet, ahová a fonalat küldjem.

A fizetés átutalással történhet, miután megírtam az utalandó összeget (fonal+postaköltség+csomagolás). Mikor beérkezett hozzám az utalás, 1-2 munkanapon belül postázom a fonalat.

A fonalat úgy csomagolom, hogy ne sérüljön, de a szállítás közben történt sérülésekért, illetve ha a elveszett a fonal, nem vállalok felelősséget.
A küldeményt külön kívánságra elsőbbségivel és/vagy ajánlva küldöm.

Postai díjak:
Kérem, vásárláskor vegyék figyelembe a következőket:

- A fonalaknál mindig jelzem, mivel festettem őket. Mivel a festés kézzel történik, ezért sosem reprodukálható pontosan ugyanaz a szín. A fonalakat nagy gondossággal festem és mosom ( a növényi festés címszó alatt bővebben), ám a fonal felületén mindig marad festőanyag, így amikor mossák, a fonal "ereszteni" fog. Színét ilyen módon nem veszíti el, csak a felesleges festék távozik. Ajánlott kézzel, illetve hasonló színűekkel mosni.
- A fonalak hímzésre nem alkalmasak, mert befogják az alapot, melyre hímeznek.
- A növények élő anyagok, így a színek nem olyan tartósak, mint a savas vegyi festékeknél, egy idő után fakulnak. Van amelyik jobban, van, amelyik kevésbé. Előfordul olyan növény (pl. a kékfa), mely kötés közben megfoghatja az ujjainkat. Erős napfény hatására is változhatnak a színek.
-Mosás 30 fokon, gyapjúmosószerrel vagy semleges szappannal.. Én például mosódióval mosom a festés után. Lágy vízbe kevesebb mosószer kell. A sok mosószer, ill. a túl sok "mozgatás" nem tesz jót a gyapjúnak.
Kézzel mosás ajánlott. Szárítás fektetve.

- A fénykép nem adja vissza a pontos színeket, igyekszem alaposan leírni a fonalat. Képernyő beállítása szerint is más lehet a szín.

- A fonásra kész anyagokra is a fentebb leírtak vonatkoznak.

Kérem, olvassa el a fizetési és szállítási feltételeket is!3 megjegyzés:

Paat írta...

Szia! Szívesen jelentkeznék Hozzád, ha kiteszel egy követős modult:)

GÖRGINA FONAL írta...

Hahó!
Kitettem. Köszönöm.

Márta írta...

Most vagyok itt először. Még sosem volt ilyen fonalam. Lehetséges a személyes vásárlás a nyáron, ha felétek járunk /Almádi a pihenő helyünk/ és előre megbeszéljük?
Üdv
Márta